Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с масления охладител на 156 1.8 ts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с масления охладител на 156 1.8 ts

Здравейте колеги,имам теч на антифриз от масления охладител на моята алфа,от ауто италия ме зарадваха че нов бил седем стотака,някой може ли да помогне?

Потърси си втора употреба а междувременно този можеш да го шунтираш, ако много тече.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Точно това правя в моментаабе теча не е голям-гадно сълзене е,но дразни.Чудя се дали не подлежи на ремонт.

Comment

Съмнявам се да може да се ремонтира, но може да се пробва да се запуши пробива с добавка за такива течове. По-лошият вариант щеше да е, ако пробивът беше между охладителната течност и маслото.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Да така е,много си прав,този теч започна след като скъпия ми тъст позатопли мотора малко повече отколкото трябва и за щастие изби там а не да ми прецака мотора,проблема е че засега всички резултати в търсачките са за радиатори уви

Comment

Потърси в раздел "продава". Ще се учудя, ако не намериш.

Погледни конкретно тази обява и се обади на колегата да го питаш. Охладителят трябва да е същия а колегата е много точен.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

много благодаря

Comment

Направи байпас и можеш да я караш така докато намериш
                алфа ромео 156 тс

Comment

Обади се на тоз - Коко 0877777027, има доста на склад

Comment

Карам без такъв вече седма година......700 лв тия луди ли са......за тия пари се намират 156ци в движение баси........
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Някои има ли снимки на тоя маслен охладител да го видя какво представлява моля,разглобен,къде се намира?Феро как се изолира?
                      Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 23:32.
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                        Някои има ли снимки на тоя маслен охладител да го видя какво представлява моля,разглобен,къде се намира?Феро как се изолира?
                        От основата на филтъра ти излизат два маркуча - проследи ги

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showp...57&postcount=1

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                          X